Tibi Ușeriu, scos din concurs cu degerături și dus cu elicopterul la spital

143
Tibi Ușeriu, scos din concurs cu degerături și dus cu elicopterul la spital - tibiuseriuultramaratonpolulnord-1549361405.jpg

Articole recomandate

Ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu, care începând de duminică a luat startul la ultramaratonul "Yukon Arctic" de la Cercul Polar, a suferit degerături la degetele de la piciorul dept, astfel că organizatorii l-au scos din concurs.



Maratonistul a parcurs peste 80 de kilometri în 24 de ore de când s-a dat startul competiției, la temperaturi extreme de minus 38 de grade printr-o zonă sălbatică a Canadei. Tibi Ușeriu este singurul român care s-a înscris în concurs, la proba de 700 de kilometri, alături de alți 41 de concurenți din alte state.

Anul trecut un singur concurent a reușit să ducă la bun sfârșit cursa, iar alți doi au suferit amputații severe din cauza degerăturilor, în cazul unuia dintre participanți medicii fiind nevoiți să îi amputeze ambele picioare și mâna stângă.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Tășuleasa Social, se preciza că Tiberiu urmează să fie transportat la spital.

"Dragi susținători,

Din păcate, acest telefon - așteptat cu sufletul la gură - ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul.

Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi.Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere!"

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.409 secunde