Play-off-ul Cupei EHF la handbal masculin

THW Kiel, Magdeburg și Saint-Raphael, printre posibilele adversare ale HCDS

155
THW Kiel, Magdeburg și Saint-Raphael, printre posibilele adversare ale HCDS - thwkiel-1539020016.jpg

Articole de la același autor

După cele două succese concludente înregistrate în week-end, în Sala Sporturilor, în fața celor de la Talent Robstav MAT Plzen (Cehia), scor 28-21 și 29-23, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța stă cu sufletul la gură pentru a-și afla ultimul adversar înaintea grupelor EHF.

Tragerea la sorți, programată pe 16 octombrie, îi poate aduce în față coloși ai handbalului european: Fuchse Berlin, SC Magdeburg, THW Kiel, TSV Hannover-Burdorf (toate din Germania), Logrono La Rioja, Granollers și Liberbank Cuenca (toate din Spania), Saint-Raphael (Franța), Holtebro (Danemarca) sau Tatabanya (Ungaria).

De asemenea, alte echipe de tradiție ale bătrânului continent pot apărea în calea constănțenilor: RK Nexe (Croația), GOG (Danemarca), Balatonfuredi (Ungaria), Azoty-Pulawy (Polonia) sau HK Malmo (Suedia).

Anul trecut, norocul nu i-a surâs, HCDS întâlnind un adversar fabulos, SC Magdeburg, echipă care obținut bronzul în Cupa EHF, a încheiat sezonul din Bundesliga pe locul 4, iar sezonul acesta împarte prima poziție a celui mai puternic campionat din Europa cu Flensburg. Și cu toate acestea, HCDS a fost aproape să-i elimine pe nemți (52-53 la general).

"În play-off, ne așteaptă adversari mult mai tari și pentru acest lucru avem nevoie și de puțin noroc la tragerea la sorți. Cu toate acestea, suntem optimiști. Am demonstrat și anul trecut că ne putem bate de la egal la egal cu oricine", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

Până atunci, HC Dobrogea va juca, sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la SCM Politehnica Timișoara, într-o partidă din etapa a Vl-a a Ligii Naționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde