Campionatele Naționale de rugby juniori U17 și U18

"Teroare" în "Badea Cârțan"! CS Cleopatra își spulberă adversarele

383

Articole de la același autor

Echipele Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia au un debut perfect de stagiune. Atât juniorii U17, cât și U18 au contabilizat în ultima rundă victorii categorice, depunându-și astfel oficial candidaturile la titlurile naționale.

Un rezultat record a bifat CS Cleopatra în etapa a doua a Campionatului Național de rugby juniori U17. Formația constănțeană a trecut cu scorul de 112-0 (84-0) de CTTV Galați, într-o partidă disputată pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".

"A fost o victorie fără drept de apel, iar diferența pe tabelă putea fi și mai mare dacă, în repriza secundă, nu am fi folosit jucătorii de rezervă. Sunt mulțumit de evoluția echipei, însă mai avem mult de muncă, mai sunt procedee de remediat. Evidențiez forța întregii echipe, care are în componență jucători campioni naționali la U16 anul trecut, la rugby în X, dar și jucători aduși în vară de la Muschetarii Mihail Kogălniceanu, LPS Constanța și Victoria Cumpăna", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Etapa viitoare (sâmbătă, 20 octombrie), CS Cleopatra va juca, în deplasare, cu RC Pantelimon.

"Pantelimonul vine după două înfrângeri, în mod normal, nu ar trebui să avem probleme în a ne impune, însă niciun meci nu este dinainte jucat. Trebuie să fim atenți, concentrați, să nu subestimăm niciun adversar și să terminăm pe primul loc sezonul regulat", a mai spus președintele Chirondojan.

Clasament CN juniori U17: 1. CS Cleopatra (10 p), 2. CSS 2 Baia Mare (9 p), 3. CNAV (4 p).

v v v

Nici colegii de la U18 nu au rămas mai prejos. În etapa de deschidere a campionatului, Cleopatra a zdrobit, tot pe teren propriu, pe LPS Focșani, scor 55-0 (34-0), și s-a instalat pe prima poziție a ierarhiei, la egalitate de puncte (5) cu CSS Bârlad și CT "Dinicu Golescu".

"Și la U18 am făcut un meci bun, încheiat cu victorie cu punct bonus. Obiectivul este similar - câștigarea tuturor partidelor", a explicat președintele Vasile Chirondojan.

Etapa viitoare (duminică, 21 octombrie), CS Cleopatra va întâlni, în deplasare, pe CNAV-Dinamo București.

Colectivul tehnic al CS Cleopatra este format din antrenorii Victor Bezușcu (director sportiv), Virgil Năstase, Onal Agiacai și Marius Codea.

Participarea echipelor Cleopatrei în campionatele de juniori este susținută de Primăria și Consiliul Local Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4264 secunde