Teodora Vlad, pe locul 3 la concursul de monobob din Franța

222
Teodora Vlad, pe locul 3 la concursul de monobob din Franța - bob-1553711794.jpg

Articole de la același autor

Sportiva Teodora Andreea Vlad, de la CSSI Mamaia, a furnizat marea surpriză a probei feminine de monobob din cadrul concursului din La Plagne (Franța), desfășurat zilele trecute.

Eleva profesorului constănțean Paul Neagu, antrenorul lotului feminin olimpic de bob al României, s-a clasat pe locul 3, cu un timp foarte bun: 2 minute, 15 secunde, 5 sutimi. Campioană a devenit olandeza Karlien Sleper (2:13.73), secondată de Viktoria Ceranska (Slovacia; 2:14.75).

Tot în competiția din celebra stațiune franceză au mai concurat alte două sportive de la CSSI Mamaia, pilotul consacrat Andreea Grecu (locul 5 - 2:15.34) și Ștefania Popescu (locul 9; 2:17.18).

"Am încheiat cu rezultate foarte bune stagiul de pregătire din La Plagne. Sunt mulțumit de nivelul fetelor la monobob, cu atât mai mult cu cât această disciplină, de mare perspectivă, este recent inclusă în programul olimpic", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu.

Ștefania Popescu este medaliată cu bronz în proba de monobob la Campionatele Naționale ale României din decembrie, de la Innsbruck (Austria), iar Teodora Andreea Vlad, care a evoluat în actuala stagiune pe post de împingător, dorește să devină pilot, cu atât mai mult cu cât, anul viitor, Andreea Grecu termină junioratul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3489 secunde