Tenismenă suspendată pentru dopaj! A fost și adversara Simonei Halep

152
Tenismenă suspendată pentru dopaj! A fost și adversara Simonei Halep - halep19343900-1563954962.jpg

Articole recomandate

Brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 99 WTA, a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping, a anunțat ITF.


Sportiva în vârstă de 23 de ani a fost controlată pozitiv cu modulatori ai receptorilor selectivi de androgeni (SARMs), cu proprietăți similare steroizilor anabolizanți, în urma unui test efectuat la 4 iunie, la Croatia Open.

Beatriz Haddad Maia a fost anunțată la 12 iulie că proba analizată în laboratorul din Montreal este pozitivă, dar suspendarea provizorie a intrat în vigoare la 22 iulie. Brazilianca poate cere o audiere în acest caz, însă nu a făcut-o până în prezent.


Betriz Haddad Maia a jucat o singură dat și împotriva Simonei Halep, la Wimbledon 2017, în turul secund, când compatrioata noastră s-a impus în două seturi, 7-5, 6-3.

Ultimul turneu la care sportiva braziliană a participat a fost cel de la Wimbledon, competiție la care a fost învinsă în turul al doilea, după ce a jucat în calificări. În turul I, ea a eliminat-o, cu 6-4, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, câștigătoare în 2017 la All England Club.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1046 secunde