Tenis, Wimbledon / Serena câștigă duelul surorilor Williams și se califică în sferturile de finală

90
Tenis, Wimbledon / Serena câștigă duelul surorilor Williams și se califică în sferturile de finală - serena-1436201437.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a învins-o în două seturi, 6-4, 6-3, pe sora sa mai mare, Venus Williams, într-o partidă disputată luni la All England Club, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.



"Regina" circuitului WTA, care a câștigat primele două turnee majore din acest sezon, Openul Australiei și Roland Garros, a semnat a 25-a sa victorie consecutive în Marele Șlem, în care a adunat până în prezent 20 de trofee, potrivit Agerpres.ro.

Serena Williams (33 ani) speră să se apropie de recordul erei profesioniste, deținut de germanca Steffi Graff, câștigătoarea a 22 de turnee de Grand Slam în cursul carierei sale.

Cele două surori americane, care au cucerit fiecare câte 5 titluri pe iarba londoneză, nu s-au mai înfruntat într-o competiție de Mare Șlem de la finala ediției 2009 de la Wimbledon, câștigată de Serena, care conduce, de altfel, în confruntările directe cu 15-11 (4-2 pe iarbă).

Serena Williams a pierdut ultimul duel în fața lui Venus (35 ani, locul 16 WTA) în semifinalele ediției 2014 a turneului de la Montreal.

În turul următor, Serena o va înfrunta pe câștigătoarea duelului dintre belarusa Victoria Azarenka, fostă nr.1 mondial, și elvețianca Belida Bencic, laureata turneului de la Eastbourne.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0412 secunde