Tenis / Simona Halep s-a retras de la Doha

167
1
Tenis / Simona Halep s-a retras de la Doha - simonahalep-1518850377.jpg

Articole recomandate

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de al Doha, în urma accidentării suferite în meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finală. 


Halep, care a anunțat că nu va participa nici la turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, pentru care primise un wildcard, a precizat că s-a retras din competiție din cauza accidentării de la picior.


"Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri și că le-am câștigat. Am simțit durerea în fiecare zi și nu a fost ușor să mă descurc. Nu am avut destul timp să mă recuperez înaintea acestui turneu, dar azi a fost prea mult și am decis să mă opresc'', a declarat Halep într-o conferință de presă la Doha.


"Cu siguranță până la Indian Wells nu voi mai juca. Voi decide chiar înainte de turneu dacă voi putea să joc'', a subliniat Halep.




Comentează știrea

Cristian
17 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Oferta speciala lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0313 secunde