Tenis: Roger Federer a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Paris

156
Tenis: Roger Federer a declarat forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Paris - rogerfederer2012-1572257330.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul elvețian Roger Federer (38 ani), numărul trei mondial, a anunțat luni că a decis să nu participe la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, care va avea loc pe parcursul acestei săptămâni, pentru a se "menaja", informează AFP.

"Sunt extrem de dezamăgit că trebuie să mă retrag de la Rolex Paris Masters. Trebuie să mă menajez deoarece vreau să joc cât mai mult timp posibil în ATP Tour. Sunt dezolat pentru fanii mei francezi, pe care îi voi vedea anul viitor, la Roland Garros", a precizat Federer, la o zi după ce a cucerit pentru a 10-a oară trofeul în turneul de la Basel, orașul său natal.

"Sunt, evident, dezamăgit de acest forfait și mai ales pentru public", a comentat directorul turneului parizian, Guy Forget. "Cu toate astea, ediția 2019 se anunță pasionantă, plină de miză, legată în special de atribuirea ultimelor două locuri pentru Turneul Campionilor de la Londra și poziția de numărul unu mondial la sfârșit de an", a adăugat fostul jucător francez.

Sârbul Novak Djokovic este sub amenințarea spaniolului Rafael Nadal pentru fotoliul de lider la finele lui 2019. Spaniolul l-ar fi putut înfrunta pe Federer în semifinale, dacă elvețianul lua parte la competiția din capitala Franței.

Roger Federer va fi înlocuit cu un lucky loser pe tabloul principal al ultimului Masters 1.000 al anului, au precizat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3946 secunde