Tenis / Monica Niculescu, eliminată la Doha de Caroline Wozniacki

88
Tenis / Monica Niculescu, eliminată la Doha de Caroline Wozniacki - monicaniculescu-1518722743.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, numărul unu mondial, cu 7-5, 6-1, joi seara, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari.


Niculescu (30 ani, 92 WTA), urmărită din tribună de Simon Halep, a pierdut și al nouălea meci cu Wozniacki (27 ani), după o oră și 30 de minute, transmite Agerpres.ro.


Monica Niculescu, venită din calificări, a fost condusă cu 2-0 și 4-1, după care a reușit o revenire spectaculoasă, concretizată în patru ghemuri la rând, a condus cu 5-4 și a servit pentru set, dar daneza i-a lăsat doar două puncte până la finalul setului, câștigat cu 7-5.


Wozniacki a dominat clar actul secund, adjudecat cu 6-1.


Monica Niculescu a avut o evoluție remarcabilă la Doha, în ciuda înfrângerii de joi, trecând de jucătoare importante precum germanca Andrea Petkovic (calificări), rusoaica Maria Șarapova și slovaca Magdalena Rybarikova.


Niculescu va primi pentru participare un cec de 33.750 dolari și 135 de puncte WTA.


Din patru românce care au evoluat în optimi la Doha, doar Simona Halep s-a calificat în sferturi, după 6-4, 6-3 cu Anastasija Sevastova (Letonia). Sorana Cîrstea a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 6-0, 6-4, iar Mihaela Buzărnescu a fost întrecută de germanca Julia Goerges cu 6-2, 6-2.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0561 secunde