Ștefan Paloși, "ultimul mohican" rămas în turneul de simplu de la Orange Bowl

1363
Ștefan Paloși,

Articole de la același autor

Tenismanul constănțean Ștefan Paloși a trecut cu bine și de al doilea examen susținut în proba de simplu a turneului "Orange Bowl International U16", considerat la nivel neoficial drept cel mai puternic turneu juvenil din lume, ce se desfășoară, în aceste zile, în Florida (Statele Unite ale Americii).

Sportivul legitimat la TC Idu Mamaia s-a calificat în turul lll, după ce a trecut, în trei seturi, de americanul Jaycer Lyeons, scor 7-6 (1), 4-6, 6-4, și va juca mai departe cu un alt favorit al gazdelor, Harry Cacciatore.

Ștefan Paloși este singurul român rămas în turneul de simplu, Alexander Gima, Nicholas Ionel, Filip Jianu, Cezar Crețu și Nini Dică fiind eliminați în primele runde.

"Nu este de mirare că a ajuns până aici. Chiar dacă a jucat două partide de trei seturi, sunt sigur că are resursele necesare să continue turneul. Face recuperarea corectă și încercă să-și încarce bateriile cât mai rapid. Faptul că a ajuns aici este rodul seriozității de care dă dovadă și a efortului considerabil depus la antrenamente. Și-a propus să devină din ce în ce mai bun și trage din greu pentru a-și atinge scopurile", a declarat Ionuț Paloși, tatăl talentatului sportiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Vești minunate din tenis
Pagina a fost generata in 0.5586 secunde