Tecău și Rojer, favoriții principali ai probei de dublu la Aussie Open

331
Tecău și Rojer, favoriții principali ai probei de dublu la Aussie Open - tecausirojer-1453045006.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost desemnată cap de serie numărul 1 în proba masculină de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. 


Tecău și Rojer, semifinaliști la ediția de anul trecut, vor juca primul meci contra perechii Martin Klizan (Slovacia)/Serghei Stahovski (Ucraina). 


Cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna este creditat cu a patra șansă la trofeu, iar în primul tur va întâlni perechea australiană Omar Jasika/Nick Kyrgios. 


La categoria feminină, Irina Begu și Monica Niculescu sunt capi de serie numărul nouă. În prima partidă, româncele le vor avea adversare pe Dominika Cibulkova (Slovacia) și Kirsten Flipkens (Belgia). 


România mai are două reprezentante în proba de dublu a turneului. Alexandra Dulgheru împreună cu Silvia Soler-Espinosa (Spania) va juca împotriva perechii Iaroslava Șvedova (Kazahstan)/Samantha Stosur (Australia), favorite nr. 11, iar Raluca Olaru, care face pereche cu belgianca Ysaline Bonaventure, va juca în primul tur contra perechii formate din Jelena Jankovic (Serbia) și Andrea Petkovic (Germania).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4481 secunde