Sute de copii prezenți la etapa a IV-a a Cupei Toamnei la mini-rugby

205
Sute de copii prezenți la etapa a IV-a a Cupei Toamnei la mini-rugby - cupatoamnei1-1477323017.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 22 octombrie, ACS Rugby Team Constanța a organizat, pe stadionul "Mihail Naca", etapa a IV-a a Cupei Toamnei la mini-rugby, în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean Constanța și destinat copiilor cu vârste de 10, 12 și 14 ani. 


La această etapă, au luat parte aproximativ 200 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani din Constanța, Mangalia, Medgidia, Castelu, Săcele și Corbu, Năvodari, Ghindărești și Murfatlar. 


La eveniment, au participat, din corpul de antrenori ai ACS Rugby Team Constanța, Sorin Trancă - coordonator de proiect, Dumitru Barbu - antrenor selecționata U10, Cosmin Glodeanu - antrenor selec-ționata U12, Cătălin Buruiană - antrenor zona Năvodari, Ștefan Tucă - antrenor zona Săcele și Corbu, Adrian Țacu - antrenor zona Ghindărești, Laurențiu Diaconu - antrenor zona Mangalia, Florentin Otcuparu - antrenor zona Medgidia, și din partea LPS "Nicolae Rotaru" Constanța - Adrian Plotschi, cel care descoperă copii talentați și viitori elevi ai liceului din oraș. 


În cadrul proiectului, președin- tele ACS Rugby Team, Florian Constantin, a oferit rucsacuri și mingii tuturor micilor rugbiști din zonele de dezvoltare. La final, toți copii au primit diplome de participare, răcoritoare și dulciuri. 


La categoria de vârstă U10, com-petiția a fost câștigată de echipa din Ghindărești, scor 25-15, în finală cu selecționala Năvodari-Săcele-Corbu, urmată de echipa formată din copiii din Medgidia și Castelu. 


La U12, cea mai bună s-a dovedit formația Castelu-Medgidia, după ce a trecut în ultimul act de Murfatlar, cu 20-15. Pe locul trei a sosit selecționata Săcele-Năvodari-Corbu, urmată de echipa din Mangalia, iar la U14 s-a impus selecționata Năvodari-Săcele-Corbu, scor 30-20, în finală cu echipa similară formată din jucători din Medgi-dia și Castelu. 


Echipa de U14, antrenată de Radu Nicolae Mocanu, a participat, în data de 22 octombrie, la AMRB (Asociația Municipală de Rugby București) - terenul de rugby Pantelimon, jud. Ilfov, unde, în cadrul primei etape, a jucat cu CSM București, rezultatul fiind de 0-0, iar în cea de-a doua etapă, a jucat cu RC Antonio Jr., câștigând cu scorul de 15 - 5. 


În perioada 17- 21 octombrie, ACS Rugby Team, în prezența președin-telui Florian Constantin și a foștilor jucători Sorin Trancă, Radu Nicolae Mocanu, a antrenorilor Claudiu Trandafir și Cosmin Glodeanu, a oferit setul complet de echipament de joc pentru 40 de rugbiști din zona Constanța, antrenați de profesorii Monica Podoreanu, Adriana Constantin, Cristina Trancă și Eduard Pllotschi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.092 secunde