Suporterii baschetului constănțean, chemați să ajute copiii din centrele de plasament

420

Articole de la același autor

Spectatorii care vor asista, sâmbătă, 22 martie, la meciul dintre BC Athletic Constanța și CSM Sighet, programat de la ora 12, la Sala Sporturilor, vor avea prilejul de a facem o faptă bună pentru copiiim din centrele de plasament. 


Este prima acțiune a BC Athletic Constanța în cadrul campaniei "Mână cu Mână", derulată în sprijinul copiilor instituționalizați, aflați în centre rezidențiale. Mai exact, copiii ce nu au o familie alături vor beneficia de mai multă atenție în urma implicării BC Athletic, club ce a inițiat un parteneriat cu inițiatorii campaniei. 


"De astăzi, dăm «Mână cu Mână» pentru a-i ajuta pe cei mici care au nevoie de noi în preajma sărbătorilor de Paști! Începând de la meciul cu CSM Sighet, de sâmbătă, vom strânge dulciuri și nu numai pentru copiii din centrele de plasament. Așa că îi învităm pe constănțeni să dăm «Mână cu Mână», iar biletul de acces la meci să fie ceva dulce (napolitane, biscuiți, cereale, cornuri cu ciocolată, bomboane, sucuri naturale). Toate donațiile voastre de la meciuri vor ajunge la inițiatorii proiectului, iar noi ne vom vedea cu copiii și le vom transmite tot ceea ce voi aduceți la sală: încurajări, aplauze, donații! În week-end, ne gândim să jucăm baschet pentru ei", a declarat Andrei Talpeș, team managerul BC Athletic Constanța. 


Toate donațiile vor fi utilizate în organizarea următoarelor activități pentru copii, în cadrul campaniei "Mână cu Mână", în special pentru un eveniment mai amplu ce va fi organizat în luna aprilie, pentru 80 de copii din mai multe centre de plasament din județul Constanța. Parteneriatul va fi dezvoltat în perioada imediat următoare, inclusiv cu activități la care vor participa membrii echipei de baschet, tot în sprijinul direct al copiilor din centre. 


"Mână cu Mână" este un demers conceput în beneficiul copiilor aflați sub o formă de protecție în centre de plasament, proiect implementat alături de Asociația United Hands România, Fundația Refresh și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Este un proiect inedit, social-artistic, național prin anvergura mesajelor promovate în materie de sprijin pentru integrare a copiilor instituționalizați în comunitate, pentru binele general al societății. Implementarea se face în principal în două centre de plasament din județul Constanța - Centrul de Plasament "Antonio" din Constanța și Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde