Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"Suntem club de performanță, iar așteptările sunt foarte mari"

853

Articole de la același autor

Finele săptămânii trecute i-a prins pe micii rugbiști de la CS Cleopatra Mamaia într-o ședință extraordinară, organizată la Complexul Cleopatra din Mamaia, având ca scop stabilirea priorităților înaintea începerii campionatelor naționale de rugby în XV, la U17 și U18.

Înscrierea echipelor în campionat a fost posibilă cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Constanța, în special al primarului Decebal Făgădău, cel care a fost de acord cu finanțarea unuia dintre cele mai importante centre de rugby din țară.

Au fost prezenți la întrunire membrii staff-ului CS Cleopatra Mamaia: președintele Vasile Chirondojan, vicepreședinții Nicolae Moraru și Nicolae Buriac, președintele de onoare Eugen Cojocaru, noul director sportiv al clubului, Victor Bezușcu, și antrenorii Onal Agiacai, Marius Codea, Adrian Pllotschi (LPS "Nicolae Rotaru").

De asemenea, au ținut să fie aproape de sportivi și directorul Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca" din Constanța, prof. Elena Gogu, dar și pedagogul Gheorghe Scrioșteanu, Liceul "Duca" fiind instituția de învățământ în care studiază majoritatea sportivilor de la CS Cleopatra Mamaia.

Anul acesta, cele două loturi ale Cleopatrei au fost completate cu jucători formați de către Adrian Pllotschi la LPS "Nicolae Rotaru", iar nevoia de omogenitate trebuie rezolvată rapid. Pentru acest lucru, rugbiștii trebuie să lucreze la antrenamente cât se poate de mult.

Prima care intră în "focurile" bătăliilor va fi echipa U17, care va juca, în deplasare, împotriva celor de la CT "Dinicu Golescu", sâmbătă, de la ora 13. Din serie mai fac parte echipele CSM București, SC Argeș, CN "Aurel Vlaicu" București, CSS Gura Humorului, ACSOV Pantelimon, CTTV Galați și CSS 2 Baia Mare.

"În ultima săptămână, am fost prezent la toate antrenamentele echipei. Antrenorii și-au făcut treaba cu vârf și îndesat, în schimb, unii dintre sportivi nu au înțeles că CS Cleopatra este un club de performanță și că așteptările sunt foarte mari. Vreau să văd mai multă dăruire și sacrificiu din partea lor. De asemenea, vreau să văd răutate și curaj pe teren, indiferent de adversar. În acest sport, dacă ți-e frică de contact, mai bine te lași. Le-am pregătit prime substanțiale pentru acest sezon în care vrem să câștigăm tot. Nu ne mai putem mulțumi cu puțin", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

De asemenea, în cadrul reuniunii, s-a vorbit despre proiectul pentru sezonul viitor, în care CS Cleopatra va colabora cu LPS "Nicolae Rotaru" și cu Muschetarii Mihail Kogălniceanu (antrenor Cornel Vasile) pentru formarea și înscrierea a trei echipe în Campionatele Naționale de rugby în XV, U16, U17 și U18. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3006 secunde