SUCCES EXTRAORDINAR! Simona Halep, din nou campioană la Dubai

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 Februarie 2020 977
După un meci care a durat mai bine de două ore, campioana constănțeană Simona Halep a câștigat primul trofeu din acest an, în turneul de la Dubai. Adversara sa a fost kazaha Elena Rybakina, locul 19 WTA, care a avut o replică pe măsură pentru jucătoarea noastră și și-a adjudecat primul set cu 6-3. Halep a revenit și a egalat situația la general, impunându-se în actul secund tot cu 6-3. În setul decisiv, jucătoarea noastră a servit pentru meci la 6-5, însă Rybakina a reușit break-ul și s-a ajuns astfel la tiebreak. Aici s-a mers cap la cap până la 5-5, când Rybakina a trimis două mingi consecutive afară și a cedat partida.

Pentru Halep a fost prima finală în circuitul WTA după cea de la Wimbledon 2019, când a învins-o spectaculos pe americanca Serena Williams. În schimb, Elena Rybakina a mai jucat deja în acest an alte trei finale, la Shenzhen, Hobart și St. Petersburg.

Înaintea finalei, Simona Halep a făcut un anunț neașteptat. Ea a decis să se retragă de la turneul din Doha, anunță WTA Insider. Motivul nu este cunoscut încă.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei