"Stejarii" întâlnesc Samoa, pe stadionul "Arcul de Triumf"

193

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, vineri, că naționala României are șansa să urce pe locul 13 în clasamentul mondial dacă va câștiga cele două partide-test din această lună, cu Samoa, sâmbătă, și cu Tonga, pe 25 noiembrie, ambele programate la București, pe stadionul "Arcul de Triumf".

"Încheiem anul competițional 2017 cu două meciuri extrem de interesante, unul împotriva echipei din Samoa, celălalt contra Tonga. Vor fi două partide extrem de importante pentru noi, împotriva a două reprezentative puternice, bune cunoscătoare ale jocului cu balonul oval. Cred că jucătorii României sunt în fața unui mare test: dacă noi vom câștiga aceste două meciuri, România va ajunge pe locul 13, în fața Italiei și altor naționale puternice, în clasamentul World Rugby, așa cum nu a mai fost vreodată în ierarhia mondială", a spus Petrache, citat de Agerpres.

Pentru "stejari", aceasta va fi cea de-a doua partidă împotriva celor din Samoa, prima întâlnire consemnându-se în 1989, când tricolorii s-au impus cu scorul de 32-24. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2932 secunde