"Stejarii" au demarat pregătirile pentru meciul cu Portugalia

132

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României a început pregătirea în vederea partidei cu Portugalia, din debutul Rugby Europe Championship. "Stejarii" s-au reunit duminică, 31 ianuarie, la Cluj, iar ieri, au intrat în programul normal de pregătire. Ei vor avea două sesiuni zilnice de antrenamente - una dimineața, pe terenul sintetic al U Cluj și una după-amiază, pe "Cluj Arena". 


"Este primul meci al sezonului și este foarte important pentru noi, dorim să începem cu o victorie. Portugalia are jucători de trei-sferturi foarte buni, rapizi. Ne cunoaștem bine adversarii, pentru că jucăm în fiecare an și, nu cred că ne pot surprinde cu ceva. 2016 este anul de formare al unui nou grup cu care să pregătim din timp calificarea la Cupa Mondială din 2019. Mă bucur că se regăsesc foarte multe nume noi în lotul de 31 de jucători, cu siguranță cei care vin pentru prima dată vor dori să îți arate calitățile și evident, dacă vor reuși, vor rămâne în continuare la echipa națională. Este bine că va exista și concurență în acest fel, iar antrenorii vor avea un grup mai mare de unde să aleagă", a declarat mijlocașul la grămadă Valentin Calafeteanu. 


Pentru acest prim meci, staff-ul tehnic al echipei naționale a convocat un lot de 31 de jucători - 17 înaintași și 14 jucători de trei-sferturi. 


Partida România - Portugalia va avea loc la Cluj, pe 6 februarie, de la ora 17.15, în direct la Dolce Sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Sport : Vestea zilei despre Simona Halep
Pagina a fost generata in 2.04 secunde