"Stejăreii" U18, pregătiri pentru Europene

290

Articole de la același autor

 Naționala de rugby în 7 juniori U18 a României își reia pregătirile în vederea participării la Campionatul European de la Gdansk (Polonia), ce va avea loc în perioada 14-19 august.

"Stejăreii" se vor reuni pentru un nou cantonament, programat între 22 și 27 iulie. Reunirea lotului va avea loc luni, 22 iulie, la ora 19.00, la sediul Federației Române de Rugby din București, apoi echipa se va deplasa la Baza Națională Complex Snagov, informează frr.ro.

Pentru acest stagiu, au fost convocați 22 de jucători, trei dintre aceștia fiind legitimați la CS Cleopatra Mamaia: Emil Cotici, Sorin Pândichi și Mihai Barbu.

"Este o continuare a primului stagiu, făcut în luna iunie, în care nu am putut urmări toți jucătorii. De asemenea, este și un stagiu de selecție care se va finaliza cu câteva jocuri de rugby în 7 împotriva celor de la CNOPT, pentru a vedea cum se prezintă în condiții reale de joc. În primul stagiu, a fost un pic dificil pentru jucători să înțeleagă și să se adapteze la specificitatea rugby-ului în 7, însă m-a bucurat dorința lor de a învăța și motivația pe care au arătat-o. Îngrijorarea mea, însă, în momentul de față, este pregătirea fizică, pentru că toți jucătorii vin din vacanță. Vom avea trei săptămâni de pregătire, în care vom încerca să îi aducem în cea mai bună formă fizică pentru Campionatul European", a declarat antrenorul Daniel Carpo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6993 secunde