"Stejăreii", în linie dreaptă cu pregătirile pentru Euro! Cinci constănțeni în lot

207

Articole de la același autor

Cu cinci jucători constănțeni în lot - Gabriel Ciorbac (linia a III-a), Gabriel Lungu (linia a III-a), Ionuț Vătafu (aripă), toți de la LPS "Nicolae Rotaru", Robert Băbănău (pilier) și Teodor Andrei (linia a III-a), ambii de la ACS Tomitanii - naționala de rugby U18 a României se reunește într-un nou stagiu de pregătire ce va avea loc la Snagov, între 20 și 27 februarie. Reuniunea lotului are loc sâmbătă, 20 februarie, la sediul Federației Române de Rugby.

În această perioadă, sunt prevăzute două meciuri test: primul pe 23 februarie, împotriva Stelei U20, iar cel de al doilea pe 26 februarie, adversară fiind de data aceasta CSM București U23. Ambele meciuri sunt programate pe terenul secund al complexului "Arcul de Triumf" din București.

Naționala condusă de Ștefan Dulgheru și Marin Marian se pregătește pentru Campionatul European, ce va avea loc, luna viitoare, în Portugalia. La com-petiție, alături de România, vor mai participa repre-zentativele Franței, Georgiei, Rusiei, Spaniei, Belgiei, Germaniei și țării gazdă.

În primul meci de la Euro, "stejăreii" vor întâlni, în data de 18 martie, naționala Georgiei, iar apoi, pe 22 martie, vor juca împotriva Portugaliei sau Germaniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.4467 secunde