Steaua, noul lider al Ligii I!

168
2
Steaua, noul lider al Ligii I! - ssd5375resize-1432505881.jpg

Articole recomandate

Steaua București este din nou liderul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 33-a, scrie Agerpres.


Steaua s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (24) și Nicușor Stanciu (43), deși a jucat mai bine de o jumătate de oră în 9 oameni, după eliminările lui Andrei Prepeliță (54) și Alex Bourceanu (63), acesta pentru două cartonașe galbene în decurs de câteva minute, de la intrarea pe teren.

FC Botoșani a avut o bară, prin Paul Batin (81), dar steliștii s-au apărat foarte bine și au obținut o victorie care îi poate aduce un nou titlu de campioană.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rodica
25 mai 2015
proiect

De regulă, adevărații câștigători ai "loteriei vieții" nu sunt decât cu 2-3% mai eficienți decât cei care pierd. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde