Start lansat de sezon pentru CS Cleopatra. Victorie cu bonus, în deplasare

282
Start lansat de sezon pentru CS Cleopatra.  Victorie cu bonus, în deplasare - start-1539019784.jpg

Articole de la același autor

În derby-ul primei etape, CS Cleopatra Mamaia s-a impus clar pe terenul celor de la CT "Dinicu Golescu", scor 24-0, obținând și punctul bonus și pornind ca din pușcă în cursa pentru medalii.

"Băieții au jucat foarte bine și mă bucur că am început cu dreptul acest campionat. În actuala echipă, se regăsesc componenți ai echipei de rugby în X la U16, campioni naționali, și acest lucru se vede. Apoi, ne ajută foarte mult și parteneriatul cu LPS «Nicolae Rotaru». Ne dorim să facem o figură foarte frumoasă în acest an", a declarat Victor Bezușcu, directorul sportiv al CS Cleopatra Mamaia.

Campionatul se desfășoară sub forma unui sezon regulat, ordinea jocurilor fiind stabilită pe baza Tabelei Berger, tur (toamna 2018) - retur (primăvara 2018), în total 18 săptămâni de competiție, în care fiecare formație va disputa 16 jocuri. Echipa clasată pe locul 1 va fi declarată campioană națională.

v v v

Iată rezultatele înregistrate și în celelalte dueluri ale etapei: ACSOV Pantelimon - CN "Aurel Vlaicu" 0-17, CTTV Galați - CSS 2 Baia Mare 14-103.

În următoarea etapă, CS Cleopatra va întâlni pe CTTV Galați, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 13, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". Asta dacă nu cumva partida va fi devansată cu o zi, la cererea gălățenilor.

"FC Argeș s-a retras din campionat și sunt două variante: ori se va reforma programul meciurilor, ori partidele cu FC Argeș vor fi câștigate cu 5-0. Apoi, legat de meciul de săptămâna viitoare, cu CTTV Galați. Am înțeles că aceștia au depus o cerere la federație prin care solicită devansarea partidei cu o zi, nu știm exact motivul. Noi vom juca la orice oră cu ei", a completat tehnicianul constănțean, care răspunde și de lotul național de U16 al României.

v v v

Duminică, 14 octombrie, CS Cleopatra ar urma să primească vizita celor de la LPS Focșani, pe stadionul din "Badea Cârțan", în prima rundă a Campionatului Național U18. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6499 secunde