Start al Cupei României la oină. Hai, Frontiera Tomis!

131
Start al Cupei României la oină. Hai, Frontiera Tomis! - oina-1563486158.jpg

Articole recomandate

Cupa României la oină, categoria seniori, ediția 2019, începe astăzi la Cumpăna. Competiția este organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, DJST Constanța, Primăria Cumpăna și Asociația Județeană de Oină Constanța. 


În lupta pentru marele trofeu se vor afla formațiile Straja București, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruința Gherăești, Energia Râmnicelu și ACS Frontiera Tomis Constanța. 
Astăzi, vor avea loc întâlnirile din faza grupelor, iar mâine sunt programate confruntările din penultimul act. Învinsele din semifinale se vor întâlni sâmbătă seară, de la ora 20.30, iar învingătoarele se vor înfrunta în marea finală, de la ora 21.30. 


De asemenea, duminică, 21 iulie, pe plaja "Cleopatra" din stațiunea Mamaia, va avea loc Campionatul Național de seniori la oină pe plajă. Echipele participante sunt Straja București, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruința Gherăești, Energia Râmnicelu, Stejarul Pârcovaci și ACS Frontiera Tomis Constanța. 


Mircea GHIȚĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7962 secunde