Stadionul Viitorului, calificativ "excelent" la inspecția UEFA

161
Stadionul Viitorului, calificativ

Articole de la același autor

FC Viitorul va reprezenta România în următoarea ediție a Europa League, iar pentru a se decide locul de desfășurare a partidelor de pe teren propriu, UEFA l-a delegat pe finlandezul Tero Auvinen 


(inspector UEFA pentru stadioane) pentru a observa dacă stadionul Central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu întrunește condițiile pentru a putea găzdui meciuri europene în sezonul 2016/2017. 


După inspecția riguroasă a delegatului european, stadionul a primit calificativ "excelent" și a fost clasificat la 3 stele, astfel că Viitorul își va putea susține la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar și, eventual, din play-off-ul Europa League. 


Clubul constănțean a fost reprezentat la această inspecție de președintele Pavel Peniu, directorul general Cristian Bivolaru, vicepreședintele Constantin Stamate și administratorul stadionului, Costin Anton. 


Echipa antrenată de Gheorghe Hagi și-a încheiat stagiul de pregătire de la Brașov cu o victorie împotriva nou-promovatei în liga secundă Sepsi Sf. Gheorghe, scor 6-0 (1-0). Golurile au fost marcate de Ionuț Vână (min. 34), Bogdan Țîru (min. 50), Florin Purece (min. 61), Gabriel Iancu (min. 78 și 84) și Aurelian Chițu (min. 82).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0348 secunde