SSC Farul se întoarce pe stadionul "Farul" ! "Mai avem mici retușuri!"

686
SSC Farul se întoarce pe stadionul

Articole de la același autor

În urmă cu câteva minute, stadionul "Farul" din strada Primăverii a primit semnale pozitive pentru organizarea, din nou, a partidelor oficiale de fotbal, în urma inspecției efectuate de către reprezentanții Federației Române de Fotbal, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și ai Jandarmeriei Constanța.


Conform unuia dintre oficialii celor de la SSC Farul Constanța, sunt șanse de 90% ca meciul de decisiv pentru promovare, împotriva celor de la Progresul Spartac București (14 aprilie), să se dispute pe "Farul". Comisia va reveni pentru o nouă inspecție, pe 12 aprilie, pentru a observa dacă s-au realizat micile retușuri necesare pentru a primi avizul definitiv. În tot acest timp, la stadion, muncitorii lucrează de zor pentru a se încadra în termenul stabilit de comisie.


XXX


Reamintim că ieri, SSC Farul Constanța a spulberat-o pe Victoria Traian, la Techirghiol, scor 6-0 (2-0), în cea de-a XVll-a a Ligii a lll-a. Golurile au fost marcate de Tudorică (min. 1), Călințaru (min. 27), Șicu (min. 52), Cl. Dragu (min. 77), Popa (autogol - min. 82) și R. Stănescu (min. 85).


Următoarea etapă este programată vineri, 6 aprilie, atunci când SSC Farul Constanța va juca în deplasare, la Râmnicu Sărat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Sport : SSC Farul, deplasare la Agricola Borcea
Pagina a fost generata in 0.3645 secunde