SSC Farul Constanța joacă la Techirghiol, cu FC Voluntari ll

284
1
SSC Farul Constanța joacă la Techirghiol, cu FC Voluntari ll - sscfarul-1520614890.jpg

Articole de la același autor

SSC Farul Constanța va disputa, sâmbătă, 10 martie, de la ora 15, pe terenul din Techirghiol, prima partidă oficială a anului, împotriva celor de la FC Voluntari ll, în etapa a XVll-a a Ligii a lll-a, Seria a ll-a.


Antrenorul principal Petre Grigoraș va avea la dispoziție cei mai importanți jucători ai echipei, singurele absențe fiind ale nou venitului Marius Cocârlă și a juniorului Albert Robu.


"Ne-a picat bine amânarea cu o săptămână a campionatului. Terenurile sunt dificile, iar eu am o echipă destul de tehnică, care nu s-ar fi putut exprima cum și-ar fi dorit. Cu siguranță, singurul nostru gând este victoria. Ne dorim să începem cu dreptul și să abordăm cea de-a doua parte a campionatului cu un moral ridicat", a declarat Petre Grigoraș.


În clasament, SSC Farul Constanța se află pe locul secund, cu 32 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Progresul Spartac București. Locul trei este ocupat de o altă formație din județul Constanța, Axiopolis Cernavodă.


★ ★ ★


Eveniment caritabil pentru un fost portar al Farului, în Sala Sporturilor


Duminică, 11 martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța se vor reuni figuri emblematice ale fotbalului constănțean care vor susține un meci caritabil în cinstea fostului portar al Farului din anii 90, Ioan Anton, cel care duce o luptă crâncenă cu cancerul.


Și-au anunțat prezența peste 40 de jucători, printre care Adrian Pitu, Tiberiu Curt, Stelian Carabaș, Vasilică Cristocea, Marian Tufan, Denis Șerban, Gică Butoiu, Dorel Zaharia, Ion Barbu, Cristi Șchiopu, Cosmin Pașcovici, Petre Grigoraș, Paul Peniu, Petre Bucuru sau Costin Caraman.


Donația minimă este de 10 lei, cu mențiunea că toți banii vor reveni familiei lui Ioan Anton. De asemenea, urna mobilă va circula prin sală, fiind la îndemâna oricărei persoane care dorește să ajute.


Comentează știrea

Dobrogean
10 martie 2018
Rugby

De ce nu se joaca la Constanta?Chiar nu exista niciun stadion omologat pt Liga 3?Asa veneau mai multi spectatori....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2066 secunde