SSC Farul, acces interzis pe stadion! "Primăria dorește să ne desființeze"

979
SSC Farul, acces interzis pe stadion!

Articole de la același autor

Conducerea SSC Farul a lansat o scrisoare deschisă către Ministerul Tineretului și Sportului, prin care îi cer ministrului Ioana Bran să intervină în situația de la Constanța, unde echipei suporterilor i s-a luat dreptul de a folosi stadionul "Farul" din strada Primăverii. 


"Dacă al doilea oraș al României, Constanța, nu poate avea un stadion de bun simt, dacă echipei noastre de fotbal, calificată în Liga a II-a, i s-a luat dreptul de a folosi acest stadion, lăsat în paragină, atunci încotro să ne îndreptăm? 


Vorbim despre sănătatea noastră și a copiilor, despre problemele ce au apărut în această epocă a tehnologizării și ne plângem că nu se mai face sport. Copiii au nevoie de modele, de eroi pe care să-i urmeze. Sportul este o nevoie, nu un lux! 


La Constanța, din interese politice, s-a ajuns la o luptă de neimaginat! Disperarea de a aduna voturi nu are limite, iar politicienii sunt dispuși la orice compromisuri. Primăria Constanța dorește să ne desființeze cu orice preț, pentru a-și înființa o altă echipă, supusă electoral și căreia să-i atașeze eticheta candidatului la înaltul scaun. 


Doamnă ministru Ioana Bran, banii alocați de către autorități pentru a ajuta sportul sunt banii noștri, ai cetățenilor! Plătim taxe să fim protejați și susținuți, nu să fim huliți și prigoniți. Constanța are o echipă de fotbal, SSC Farul, care a promovat în Liga a II-a și nu are unde juca! Ne-a fost reziliat contractul, încă valabil, chiar înainte de începerea campionatului. Să nu ne punem întrebarea de ce? Nu sunt intenții ascunse aici? 


Vă cerem, doamnă ministru, să interveniți în această situație și să oferiți constănțenilor șansa de a se bucura cu adevărat de fotbal. Vă cerem să le solicitați autorităților locale din Constanța să respecte contractul aflat în vigoare. Vă cerem să susțineți sportul românesc în fața intereselor de partid și personale ale unora", se arată în scrisoare trimisă pe adresa MTS. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5763 secunde