SSC Farul a mai transferat un jucător, înaintea plecării în cantonament

275
SSC Farul a mai transferat un jucător, înaintea plecării în cantonament - sscfarul-1518022683.jpg

Articole de la același autor

SSC Farul Constața a oficializat transferul fundașului ghanez Kwadwo Twumasi, în vârstă de 24 de ani, după ce a trecut cu bine peste perioada de probă. Este al treilea jucător transferat de SSC Farul după aducerea jucătorilor Alin Cârstocea și Marius Tudorică.

"Bine ai venit la SSC Farul Constanța, Kwadwo Twumasi! Conducerea clubului nostru a parafat, astăzi (n.r - miercuri), contractul cu fundașul Kwadwo Twumasi, cu dublă cetățenie, americană și ghaneză. După despărțirea de Sebastian Agache și Andrei Rusu, echipa noastră a rămas descoperită la capitolul defensiv. Astfel încât am fost nevoiți să acționăm rapid și după ce s-a antrenat alături de echipă și a fost testat în meciurile amicale cu Abatorul Slobozia și Victoria Cumpăna, Kwadwo a fost înregimentat la Farul. Îi dorim să pună umărul la promovarea în Liga a ll-a. Împreună ducem mai departe spiritul farist", este mesajul postat de clubul constănțean, pe una din rețelele de socializare.

În perioada 13-23 februarie, echipa antrenată de Petre Grigoraș va efectua un cantonament la Curtea de Argeș. De asemenea, sâmbătă, 24 februarie, la Constanța, este programată partida dintre SSC Farul Constanța și Academia Rapid București, însă nu se cunoaște exact pe ce teren.

Prima etapă a returului este programată, sâmbătă, 3 martie, atunci când SSC Farul, ocupanta locului secund în Liga a lll-a (32 puncte), joacă pe terenul celor de la Unirea Slobozia, formație aflată pe locul 4 (28 de puncte).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0218 secunde