Sportivii paralimpici, pe podium la Cupa "Ana Lugojana"

132
Sportivii paralimpici, pe podium la Cupa

Articole de la același autor

Sportivii paralimpici din Constanța au participat, săptămâna trecută, la cea de-a 23-a ediție a Cupei "Ana Lugojana", întrecere dedicată persoanelor cu dizabilități. 


Competiția s-a desfășurat la Lugoj, iar din Constanța, a participat o delegație formată din 11 sportivi. S-a concurat la tenis de masă, atletism (aruncarea greutății, sprint - 100 m și suliță), șah și darts. Constănțenii au obținut rezultate remarcabile, unii dintre ei reușind chiar să urce pe podium. 


Astfel, Mitică Ene a obținut locul trei la greutate și la șah, Ion Gembășanu s-a clasat pe locul trei la tenis de masă individual și pe locul al doilea în competiția pe echipe, Ionuț Pribeagă a obținut locul întâi la greutate și locul trei la tenis de masă pe echipe, Florin Lăzărică - locul doi la 100 m și locul doi la greutate, Ionuț Mamait - locul doi la greutate, Bogdan Severin - locul trei la greutate, Anișoara Dascălu - locul întâi la greutate și la 100 m, locul doi la tenis de masă individual și locul trei pe echipe, Răducu Palabuiuc - locul întâi la greutate, locul trei la suliță, locul trei la 100 m, locul trei la tenis de masă individual și Nicușor Toader - locul întâi la suliță, locul doi la tenis de masă pe echipe. 


La Cupa "Ana Lugojana", au participat 14 echipe de sportivi paralimpici din România și trei delegații din Ungaria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4111 secunde