Sportivii paralimpici din Constanța au participat la "AJCSPH Summer Sports"

116
Sportivii paralimpici din Constanța au participat la

Articole de la același autor

Sportivii paralimpici constănțeni au înregistrat noi rezultate remarcabile. După ce au reprezentat cu succes orașul de la malul mării la competiția "Ana Lugojana", care a avut loc la Lugoj, aceștia au participat la un eveniment inedit pe plaja "Blanco" din stațiunea Mamaia.


Așadar, duminică, 28 iulie, a avut loc cea de-a doua ediție a jocurilor sportive pe plajă adaptate pentru persoanele cu dizabilități și utilizatori de fotoliu rulant "AJCSPH Summer Sports". 


Nu mai puțin de 23 de sportivi paralimpici s-au întrecut la discipline sportive precum petanque, tir cu arcul, atletism și tenis de plajă. La capătul a peste 4 ore de activitate sportivă intensă, câștigătorii probelor sportive organizate de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap s-au ales cu premii care au constat în cupe, medalii și echipamente sportive. 


Proba de pentaque a fost câștigată de Anișoara Dascălu, campioana en-titre, cea care a reușit astfel să își păstreze trofeul cuceritr anul trecut. Luminița Smau s-a impus la tir cu arcul reușind să acumuleze în finală 29 de puncte, în condițiile în care punctajul maxim a fost de 30 de puncte. La proba de 50 de metri viteză s-a impus Radu Palabuiuc iar trofeul competiției de tenis de plajă a fost adjudecat de Nicușor Toader.


"AJCSPH Summer Sports" face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite să conducă la integrarea persoanelor cu dizabilități în societate și la conștientizarea faptului că practicarea sportului are un rol benefic, atât în menținerea sănătății fizice a fiecăruia dintre participanți, cât și în dezvoltarea personală și în comunicarea dintre oameni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4477 secunde