Sportivii Mangaliei, premiați la Gala Laureaților Sportului 2013

177

Articole de la același autor

Sute de iubitori ai sportului au fost prezenți, vineri, 20 decembrie, la Gala Laureaților Sportului din Mangalia. În cadrul evenimentului, au fost premiați sportivii orașului cu rezultate deosebite în anul competițional 2013.

Gala Laureaților Sportului din Mangalia, organizată de Asociația Sportivă Municipală Callatis mg, Primăria și Consiliul Local Mangalia, a ajuns la cea de-a doua ediție și s-a bucurat de un real succes în rândul sportivilor, rudelor acestora, dar și susținătorilor sportului din oraș.

La eveniment, s-au aflat primarul Mangaliei, Cristian Radu, președintele ASM Callatis mg, Lucian Luca, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, reprezentanta Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elena Frîncu, precum și alte oficialități de la nivel local și județean.

Pentru meritele lor, sportivii au primit din partea Primăriei și Consiliului Local, diplome de onoare și recompense financiare. Astfel, au fost premiați primii zece sportivi, care s-au evidențiat pe parcursul anului la disciplinele sportive: lupte libere, kung-fu, box, automobilism.

Pe primul loc în clasamentul individual al sportului din Mangalia s-a situat pilotul Emil Ghinea, campion național la automobilism H3. El practică acest sport din 2011, reușind să se mențină pe podium, de fiecare dată, la competițiile de gen.

La categoria cel mai bun antrenor, câștigător a fost Marian Oancea - lupte libere - din cadrul CS și CSS Mangalia. În clasamentul pe echipe, locul fruntaș a fost obținut de echipa feminină de lupte libere din cadrul CS Mangalia.

Cu aceeași ocazie, au fost premiate cluburile sportive din Mangalia. Pe locul I din cinci nominalizări, s-a situat Clubul Sportiv Mangalia, condus de președintele Ionel Luca, și Clubul Sportiv Școlar Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" (director, prof. Corina Mihalache).

În cadrul Galei sportivilor, s-au acordat diplome de excelență mai multor susținători ai sportului, care au contribuit la dezvoltarea spor-tului de masă de la nivel local. Printre cei care au primit astfel de distincții, s-a aflat și primarul Cristian Radu, care a declarat că va continua să susțină activitatea sportivă de la nivelul orașului.

"Avem sportivi și antrenori valoroși în Mangalia. De aceea, municipalitatea se va implica în continuare ca acești performeri ai disciplinelor sportive să fie cunoscuți de public, mai ales în orașul lor. Din acest considerent, am înființat Asociația Sportivă Municipală Callatis, un proiect care a început să prindă viață. Totodată, vreau să le mulțumesc antrenorilor și părinților, care își îndeamnă copiii să facă sport", a declarat primarul Cristian Radu.

Potrivit reprezentanților ASM Callatis, Gala Laureaților Sportului din Mangalia va deveni o tradiție, astfel încât sportivii orașului să fie stimulați să facă performanță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6441 secunde