Sportiv de la CS Aurora 23 August, medaliat cu bronz la Europene

828
Sportiv de la CS Aurora 23 August, medaliat cu bronz la Europene - sportiv1523894045-1523949794.jpg

Articole de la același autor

 Sportivul Cristian Florin Avasilcăi (19 ani), legitimat la CS Aurora 23 August, s-a întors cu medalia de bronz de la ediția a XI-a a Campionatului European de Qwan Ki Do, ce a avut loc, zilele trecute, la Gandia (Spania). 


Participant în probele de luptă ale categoriei 18-39 ani, în echipă cu alți doi conaționali, Avasilcăi a urcat până în semifinalele competiției, unde avea să piardă în fața echipei Franței. La rândul ei, naționala "Cocoșului galic" avea să piardă finala cu Italia. 


"A fost prima competiție de o asemenea anvergură la care Cristian a luat parte. Ritmul a fost unul obositor, cu foarte mulți sportivi și foarte multe lupte. Ei au concurat seara, în finalul primei zile, un pic incomod. Cu toate acestea, s-a descurcat foarte bine și a reușit un rezultat excelent", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Avasilcăi, tatăl sportivului și totodată cel care îl pregătește la clubul din 23 August. 


În cele două zile de concurs, delegația României a strâns nu mai puțin de 24 de medalii: cinci de aur, șase de argint și 13 de bronz. 


Următorul concurs stabilit în calendarul competițional este Campionatul Național, ce va avea loc la Iași, în zilele de 12 și 13 mai, acolo unde Cristian Avasilcăi este favorit la cucerirea medaliei de aur. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4259 secunde