Sport și pasiune! Inside Bowling Center vă invită la concurs

141
Sport și pasiune! Inside Bowling Center vă invită la concurs - bowling-1445620082.jpg

Articole de la același autor

Pentru iubitorii "sportului zeilor", toamna se anunță mai mult decât interesantă la Constanța. O nouă competiție îi va aduce din nou împreună pe practicanții bowlingu-lui, care, în data de 8 no-iembrie 2015, sunt invitați 


să-și demonstreze măies-tria pe pistele arenei Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 


"Un nou concurs, o nouă șansă de a câștiga marele premiu pe care îl punem la bătaie, o ex-celentă oportunitate de a demonstra tuturor că din plăcerea de a practica acest sport se pot naște adevărate pasiuni. Trebuie doar puțin curaj pentru a încerca emoțiile unei astfel de competiții și starea ce ți-o oferă atmosfera creată", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management din cadrul Inside Bowling Center. 


Ca de fiecare dată, organizatorii turne-ului au pregătit și un mare premiu. 


"O nouă bicicletă așteaptă să-și poarte stăpânul pe noi drumuri, într-o competiție în care fiecare pornește cu șanse egale. Vom da startul la doborât popice la ora 10.00, iar cel care ne va demonstra că are cele mai multe lovituri perfecte va fi premiat, de asemenea", a explicat Monica Bădărău. 


Înscrierile se pot face telefonic, la numărul 0241.825.140, sau la recepția Inside Bowling Center. Foarte important, pentru cei care vor să-și exerseze loviturile, sunt puse la dispoziție culoare la tarife speciale, de care se pot bucura până în ziua dinaintea concursului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 0.5929 secunde