Spor la dărâmat popice! Începe sezonul de bowling

119

Articole de la același autor

Chiar dacă vara a trecut, iar toamna și-a intrat serios în drepturi, distracția continuă, iar la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall din Constanța, se dă startul noului sezon de concursuri de bowling amatori. 


"Începând cu data de 11 octombrie, iubitorii de bowling care au dus dorul competițiilor sunt așteptați pentru a lua parte la prima confruntare din acest sezon, unul plin de surprize. După o vacanță de câteva luni, reluăm șirul distracțiilor și al antrenamentelor. Este timpul pentru noi recorduri de stabilit, noi prietenii legate între participanți și noi premii speciale. Jucătorii care își vor înscrie cât mai repede numele pe lista participanților, în baza bonului de înscriere, vor beneficia de tarife speciale pentru antrenamentele premergătoare concursului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center. 


Constănțenii care se vor veni să se întreacă în competiție vor avea parte de o serie de surprize. Astfel, vor fi premiați jucătorul cu cele mai bune lovituri, jucătorul care va reuși cele mai multe strike-uri consecutive, iar marele premiu pus la bătaie este o bicicletă. Totul într-o atmosferă de distracție maximă! Va fi, cu siguranță, o zi perfectă de duminică. 


Înscrierile la concurs se pot face la recepția Inside Bowling Center din incinta City Park Mall sau la telefon 0241.825.140.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 0.8747 secunde