Spectacol total, la Naționalele de Kung Fu

307
Spectacol total, la Naționalele de Kung Fu - spectacol-1529685818.jpg

Articole de la același autor

Complexul Sportiv "Tomis" din Constanța a fost gazda întrecerilor Campionatului Național de Kung-Fu, la probele de Erjie-Gun Fight, Sanda și Total-Contact Fighting, ediția 2018. 


La campionat, au participat 75 de sportivi din 11 cluburi sportive membre ale Federației Române de Arte Marțiale de Contact, rezultatele sportivilor de la cluburile din județul Constanța fiind foarte bune. 


"Cei mai mulți dintre sportivi au participat la două probe. Sportivii consacrați au confirmat forma bună din acest an și au obținut rezultatele așteptate. Au apărut noi sportivi, tinere speranțe, care au reușit să se impună chiar de la prima participare la un campionat național. 


La fiecare probă au fost meciuri foarte disputate, sportivii dorindu-și foarte mult să câștige. La probele de contact, Sanda și Total-Contact Fighting, probe în general evitate de către sportivi datorită durității lor, au intrat sportivi noi, care ne-au dovedit forma bună în care au ajuns și au reușit să se impună. 


Cele mai frumoase meciuri au fost la Sanda, între sportivele Ramona Stoica, de la CS Marea Neagră, și Diana Patriche, de la CS Dunărea Albastră din Galați, iar la Total-Contact Fighting, între sportivii Marius Macsim, de la CSA Axiopolis Sport din Cernavodă, și Sebastian Moise, de la CS Voința Târgoviște. 


Campionatul s-a desfășurat cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, director executiv Mariana Solomon", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde