Spectacol la Mamaia. Cine sunt campionii la volei pe plajă

213
Spectacol la Mamaia. Cine sunt campionii la volei pe plajă - voleiul-1566933458.jpg

Articole de la același autor

Pe plaja "Dandana" din zona Casino din stațiunea Mamaia, s-au încheiat Campionatele Naționale de volei pe plajă rezervate junioarelor și juniorilor. 


Competiția junioarelor a fost câștigată, pentru al doilea an consecutiv, de junioarele constănțene Diana Milea și Denisa Dumitru, sportive cu dublă legitimare, CSS 1 Constanța - CS Medgidia. În finală, Milea și Dumitru s-au impus cu scorul de 2-0 în duelul cu Iustina Corcoz (CSM București) și Ioana Hododi (LPS "Mircea Eliade" București). Pe locul 3 s-au clasat Irina Kosinski și Serena Grigore (CS Dinamo București), iar pe locul 4, Ioana Radu și Nadia Stanciu (CS Dinamo București). 


În întrecerea juniorilor, campioni au devenit Radu Tănase și Irina Kosinski (CS Dinamo București), podiumul fiind completat de Laurențiu Chicu și constănțeanul Andrei Druță (CSM București) și de Balasz Csiszar (Pro Volei Arad) și constănțeanul Eduard Popa (CSU Reșița). Pe locul 4 s-au clasat Alin Filipan (West Star Arad) și Daniel Mihalescu (Pro Volei Arad). 


Competițiile de volei pe plajă desfășurate, în luna august, pe plaja "Dandana" din stațiunea Mamaia au fost finanțate de Primăria Municipiului Constanța și organizate de Clubul Sportiv Lake View Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Volei, Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4388 secunde