Spectacol în ring! Pregătiri pentru Naționalele de box feminin, de la Eforie Nord

479
Spectacol în ring! Pregătiri pentru Naționalele de box feminin, de la Eforie Nord - spectacol-1567354056.jpg

Articole de la același autor

Luna septembrie a sosit și, odată cu aceasta, iubitorii boxului feminin se pregătesc de Campionatul Național, ediția 2019, care va avea loc la Eforie Nord. 


Competiția se va desfășura, în intervalul 15-21 septembrie, la Complexul Sportiv "Marea Neagră". 
Boxul constănțean are mari așteptări de la acest eveniment, mai ales că, în anii trecuți, pugilistele de la malul mării au cucerit nenumărate medalii.


Una dintre cele mai în formă sportive care va participa la Campionatul Național este Claudia Nechita, reprezentanta clubului ASM Callatis Mangalia, cea care va intra în ring la categoria 54 de kilograme. 


O altă sportivă care reprezintă clubul din Mangalia, Lăcrămioara Perijoc, va lupta la categoria 57 de kilograme. Perijoc a reușit în aceste zile o performanță incredibilă. Pugilista a cucerit medalia de aur la Campionatul European de senioare, care a avut loc pe 31 august, la Madrid (Spania). Astfel, Lăcrămioara Perijoc, cea care reprezintă și clubul CSA Steaua, are șanse mari să devină din nou campioană națională. 


De precizat și faptul că, la Campionatul Național de box feminin de la Eforie, vor oficia și doi arbitri binecunoscuți, Marius Marga și Vasile Cobzaru. La eveniment, va fi prezent și președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5405 secunde