Duminică, 5 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Spectacol dedicat celei mai vorbite limbi de pe planetă - Dansul!

146

Articole de la același autor

200 de dansatori de toate vârstele și peste 10 stiluri de dans! Pasiune, ambiție și profesionalism. Total Dance Center (TDC) îi invită pe constănțeni la un mega-spectacol de gală, programat duminică, 5 iulie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Dansatorii TDC, amatori și profesioniști, vor pune în scenă o gamă variată de stiluri de dans: de la balet, dans contemporan și streetdance, la bellydance, latino și zumba. Nu vor lipsi nici dansurile populare, dansurile irlandeze, tango-ul sau dansul de caracter.

Vedetele scenei vor fi cursanți de toate vârstele, de la 3 ani până la cei mai curajoși adulți, pasionați de o viață plină de mișcare și de beneficiile inegalabile pe care le oferă dansul.

"Ei sunt acei oameni care au spus DA mișcării, sănătății și unui stil de viață activ. Tot ei sunt cei care au spus un NU hotărât monotoniei, stresului și pseudo-hobby-urilor tehnocratice. Pentru majoritatea, dansul a devenit mai mult decât un hobby, face parte din viața lor și este prietenul care îi ajută să se destindă, să se distreze, să se exprime și să se întărească fizic, dar mai ales psihic!

Noi, instructorii lor, i-am ajutat să descopere, să dezvolte și să iubească această latură artistică. Pe unii dintre ei, am reușit să-i ridicăm la nivel de performanță, obținând nenumărate succese, premii și momente de neuitat.

Credem că cea mai mare reușită a activității noastre este, înainte de toate, prietenia pe care o sădim în fiecare persoană care ni se alătură și modul în care reușim reciproc să ne îmbunătățim viețile.

Așadar, îi invităm pe constănțeni să urmărească evoluția talentelor pe scena Casei de Cultură, într-un spectacol dedicat celei mai vorbite limbi de pe planetă - Dansul!", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul artistic al TDC Constanța, Corina Tiron.

v v v

Biletele la spectacol costă 30 de lei, însă copiii cu vârsta până în 13 ani (inclusiv) vor plăti doar 20 de lei. Rezervări, la telefon 0728.451.038. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1378 secunde