Sorin Bașturea își păstrează interimatul la cârma CS Farul

240
1
Sorin Bașturea își păstrează interimatul la cârma CS Farul - sorin-1521650432.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Tineretului și Sportului nu se grăbește să scoată la concurs postul de director executiv al Clubului Sportiv Farul Constanța, ocupat în momentul de față sub interimat de Sorin Bașturea, cel care a fost director adjunct până pe 29 noiembrie, când Ilie Floroiu a ieșit la pensie. 


Până la noi decizii, MTS poate prelungi postura de interimat, conform legii, însă la un moment dat postul trebuie scos la concurs. MTS a decis ca interimatul lui Sorin Bașturea să fie prelungit pe încă șase luni, până în luna septembrie a acestui an. 


"Situația este aceeași, îmi păstrez interimatul. Singurul lucru care se poate schimba, din luna septembrie, este ca MTS să scoată postul la concurs. Dacă va decide acest lucru și vor fi mai mulți pretendenți, va urma un concurs, însă dacă voi fi singurul candidat, voi da examen pentru a fi validat. Doar așa putem deveni titulari cu putere deplină", a declarat directorul executiv interimar al CS Farul Constanța, Sorin Bașturea. 


Comentează știrea

trac
22 martie 2018
Basturea

baiat de treaba dar foarte slab ca manager. Nu intelege ca trebuie sa REZOLVE problemele nu doar sa se vaite si sa se scuze de ce nu rezolva

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.658 secunde