Sky Sport Italia: Franck Ribery, noul jucător al Fiorentinei

189
Sky Sport Italia: Franck Ribery, noul jucător al Fiorentinei - franckribery-1566313684.jpg

Articole recomandate

Franck Ribery (36 de ani), jucător rămas liber de contract după despărțirea de Bayern Munchen, din această vară, s-a înțeles cu Fiorentina, echipă din prima ligă a Italiei.


Potrivit Sky Sport Italia, Ribery a acceptat oferta italienilor și va susține vizita medicală miercuri. Extrema stângă urmează să semneze un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa condusă de antrenorul Vincenzo Montella.


Sursa citată mai scrie că Ribery ar urma să încaseze un salariu anual de 4 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri contractuale de 500.000 de euro.


Franck Ribery și Arjen Robben, doi veterani ai lui Bayern Munchen, au decis să nu-și mai prelungească contractul cu bavarezii la finalul sezonului precedent. Dacă olandezul a hotărât să își încheie cariera, fotbalistul francez a ales să încerce o nouă experiență, prima din carieră în Italia.


Ribery a petrecut 12 sezoane la Bayern Munchen, perioadă în care a câștigat numeroase trofee, precum Liga Campionilor sau nouă titluri de campion al Germaniei. Anterior, fostul internațional francez a mai evoluat pentru US Boulogne, Olympique Ales, Stade Brest, FC Metz, Galatasaray și Olympique Marseille.


În această vară, Fiorentina a realizat mai multe transferuri, printre care se numără aducerea unor jucători precum Erick Pulgar, Kevin Prince Boateng, Milan Badelj sau Pol Lirola.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5054 secunde