Simona Helep iese la atac: "Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră"

541
5
Simona Helep iese la atac:

Articole recomandate

Simona Halep, eliminată încă din primul tur la Wimbledon, a răbufnit în urma atacurilor la care a fost suspusă în ultimele zile din țară.

Halep a dat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a spus, printre altele, faptul că nu are vreo obligație față de nimeni din România și că joacă tenis în primul rând pentru ea.

"Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră. În primul rând, joc pentru mine. Mă bucur enorm că am fani, care m-au susținut atunci când mi-a fost mai greu, că s-au bucurat alături de mine când am câștigat turnee. Copiii sunt apropiați de mine, le face plăcere sa ma vadă", puncta Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Comentează știrea

rodica
4 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

CITITOR
5 iulie 2015
HALEP

Si cu titlul de MARE CETATEAN DE ONOARE cum ramane domnisoara?Terenul care ti s-a dat valoreaza o gramada de bani, atunci da-l inapoi,ce zici??? Acum cand ai dat de greu, nu ai nici o datorie fata de nimeni??? Nu cred.Atunci cand ai castigat nu erai singura pe teren,erau si suporterii tai.De ce nu ai spus atunci,'' bai fraierilor nu mai veniti la meci,bai fraierilor nu ma mai sustineti,ca atunci cand o sa dau de greu,o sa ma doara undeva de voi"" . Ce zici? Eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul,mai gandestete....

Laura
5 iulie 2015
"Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră"

Afirmație iresponsabilă și extrem de ofensatoare față de Romania.

justitiarul
5 iulie 2015
brââânzăăă ... !!

Neam de ciobani ! Nu ca e rau sa fii cioban dar astea-i sunt radacinile . Ce pretentii ai la o machidoanca a carui tata a fost cioban pana s-a trezit cu mercedes la poarta ? Cica stiti cum suna soneria la machidoni ? BRÂÂNZĂĂ !!!

fratii din Cogealac
5 iulie 2015
Ba ai

sa nu mai pierzi in turul I cand noi bagam la pariuri ca iesi in turul II ca-l spintecam pe imbecilul de Stere. In loc sa-ti bage banii in banci la Shanghai mai bine cumpara stana aiciea la Cogealacu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde