Simona Halep, venituri impresionante din "sportul alb"

212
Simona Halep, venituri impresionante din

Articole de la același autor

Pentru Simona Halep, banii nu mai sunt de mult o problemă. Ascensiunea fulminantă în tenisul mondial a propulsat-o în clubul select al starurilor sportului alb, dar și topul câștigurilor. Campioana noastră ocupă un loc important în această ierarhie.


Simona Halep are 28 de ani și este pe locul 2 în clasamentul WTA. De-a lungul carierei a câștigat 20 de turnee din circuitul profesionist de tenis, cele mai importante titluri fiind cele de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Evident, trofeele câștigate i-au adus premii în bani, iar faima căpătată în WTA i-a adus și contracte de sponsorizare. Simona Halep se numără printre jucătorii de tenis cu cele mai mari câștiguri, într-un top alcătuit pe baza sumelor obținute din premii și sponsorizări. Nu se apropie nici pe departe de "monștrii sacri" Roger Federere sau Novak Djokovic, dar este în această companie selectă, pe o poziție care face cinste unei reprezentante a României.


Simona Halep ocupă locul 9 în ierarhie, cu 10,2 milioane de dolari, dintre care 6,2 milioane din premii și 4 milioane din sponsorizări.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7211 secunde