Simona Halep va participa la turneul WTA de la Wuhan

206
Simona Halep va participa la turneul WTA de la Wuhan - halepwuhan-1564601410.jpg

Articole de la același autor

După ce a fost decorată de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Național Steaua României, Simona Halep își îndreaptă atenția către viitoarele turnee de tenis la care va participa. Constănțeanca va merge săptămâna viitoare în Canada, la Toronto, pentru a participa la "Rogers Cup", turneu pe care anul trecut l-a câștigat.


Competiția din Canada nu este singura la care va participa Halep până la finalul anului. După ce va juca la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, Simona Halep va merge în China, acolo unde a anunțat că va evolua la turneul WTA de la Wuhan. Organizatorii evenimentului au anunțat deja că Simona Halep va fi prezentă pe tabloul principal de concurs.
Sportiva de la malul mării va participa astfel pentru a șasea oară consecutiv la acest turneu, devenind practic o competiție obișnuită pentru ea. 


Anul trecut, Halep a cedat în turul secund, scor 0-6, 5-7 cu Dominika Cibulkova din Slovacia, iar după acest turneu sportiva de la țărmul mării a anunțat că suferă de hernie de disc.


Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Wuhan s-a petrecut în 2016, atunci când a ajuns până în semifinale, pierzând în fața cehoaicei Petra Kvitova.


Turneul de la Wuhan va avea loc în perioada 22-28 septembrie și este dotat cu premii în valoare de 2,828 de milioane de dolari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde