Simona Halep: "Trebuie să stăm în casă și să fim în siguranță"

161
Simona Halep:

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a privit partea plină a paharului după anularea ediției din acest an a turneului de la Wimbledon, afirmând că în acest mod va fi campioană pentru doi ani. ''Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, așa că este din nou un lucru bun'', a răspuns Halep la întrebarea cum vede anularea turneului de Grand Slam pe iarbă, în cadrul emisiunii vodcast Tennis Legends de la Eurosport.

Circuitele WTA și ATP sunt suspendate până la mijlocul lunii iulie, cel puțin, dar Halep este pregătită pentru o suspendare mai lungă a sezonului, poate chiar a întregului an.

''Cel mai negru scenariu din capul meu este că tot sezonul va fi anulat, dar sunt sigură că vom depăși această perioadă dacă suntem ascultători și stăm în case. Acum cred că suspendarea va fi mai lungă de luna iulie. Sperăm ca US Open (31 august-13 septembrie) să se joace, dar nu e sigur, deoarece New York-ul trece prin momente grele acum'', a subliniat Halep.

După mulți ani în care a străbătut globul în lung și-n lat, Halep spune că pauza impusă de coronavirus are și aspecte bune. ''E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta de la Dubai. Și vreau să fie așa timp de încă o lună'', a afirmat Halep.

''Am grijă foarte mare, deoarece sunt puțin speriată. Vreau să stau liniștită. Mă trezesc pe la 10 sau 11. E bine să dormi mult. Fără ceas cu alarmă, fără program, mă trezesc când vreau. Iau un mic dejun întârziat și apoi alerg în complexul. E permis acest lucru e un complex rezidențial privat. Fac exerciții și în casă, lucrez în fiecare zi și mă simt în formă'', a dezvăluit Halep.

Halep a mai spus că îi lipsește tenisul, acum sportul și-a pierdut importanța în această vreme de criză globală. ''E o problemă mondială și vreau să spun că e mai sigur să se anuleze toate evenimentele. Nu e o problemă mică, e ceva uriaș. Trebuie să ascultăm ce ni se spune, să stăm în casă și să fim în siguranță. Tenisul nu este totul în viața mea'', a concluzionat Halep.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4454 secunde