Simona Halep și-a înrămat racheta cu care a triumfat la Wimbledon

273
Simona Halep și-a înrămat racheta cu care a triumfat la Wimbledon - simona-1585753776.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep își amintește cu plăcere de momentele în care a cucerit trofeul la Wimbledon, în 2019, după o finală incredibilă jucată împotriva americancei Serena Williams.

Constănțeanca a postat un video pe pagina sa oficială de facebook în care a arătat că și-a înrămat racheta cu care a cucerit cel de-al doilea Grand Slam din cariera sa.

Alături de racheta de tenis, ocupanta locului secund în clasamentul WTA a pus și o poză cu trofeul cucerit, anul trecut, în turneul de la All England Club.

"Ce faceți pentru a rămâne optimiști în această perioadă? Acesta este un lucru mic pe care l-am făcut eu pentru a-mi lumina zilele petrecute acasă. Eu sunt acasă, în fiecare zi, de fapt, non-stop. Acum câteva zile, m-am gândit și am decis să înrămez și să pun pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon, în 2019, iar alături este poza cu trofeul. Am decis să le înrămez pentru a avea o amintire frumoasă.

Sper că v-au plăcut. Aveți grijă, stați acasă și fiți optimiști. Totul va fi bine!", a fost mesajul Simonei Halep pentru fanii săi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5616 secunde