Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Miami

205
1
Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Miami - 888829sm-1521465256.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, favorita principală a turneului Premier Mandatory de la Miami (SUA), va avea o adversară accesibilă în primul tur. În schimb, Serena Williams va debuta împotriva celei mai în formă jucătoare din circuit.


xxx



Debut lejer pentru Simona Halep la Miami: adversară îi va fi Veronica Cepede sau o jucătoare din calificări.

Luni dimineață a avut loc tragerea la sorți a turneului de la Miami (20 martie - 1 aprilie), iar Halep se poate declara norocoasă. Simona va întâlni o adversară mult mai slabă, indiferent dacă aceasta va fi Veronica Cepede (Paraguay, 78 WTA) sau o jucătoare venită din calificări. Halep are statut de cap de serie 1 și va evolua direct în turul secund al competiției de 8 milioane de dolari.

Halep, care anul trecut a ajuns în sferturi la Miami, are așadar răgaz să-și revină după înfrângerea usturătoare din semifinalele turneului de la Indian Wells (3-6, 0-6 cu Naomi Osaka). Privind în ansamblu, culoarul de la Miami este unul favorabil, Simona putând să o înfrunte în turul 3 pe Agnieszka Radwanska. Poloneza este ieșită din formă, ocupând locul 30 pe lista capilor de serie.



Comentează știrea

Zamfir
20 martie 2018
Alt subiect

Mai schimbati subiectul. Scrieti si despre alte persoane care muncesc pentru bani in diverse parti ale globului. Pentru ca aceasta individa asta face: munceste doar pentru a se imbogati. Cand a avut ocazia sa reprezinte Romania la Olimpiada a spus pas.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7951 secunde