Simona Halep și-a adus aminte de Wimbledon

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 03 Iulie 2020 102
Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial încă din februarie, iar calendarul WTA este blocat pentru cel puțin încă o lună din cauza pandemiei de coronavirus.

Dacă turneul de la Wimbledon nu ar fi fost anulat, această zi ar fi trebuit să fie una foarte importantă pentru jucătoarea din Constanța.

Ar fi fost ziua în care Halep își începea campania pentru apărarea titlului câștigat la Wimbledon în urmă cu un an.

Victoria obținută de Simona în finala cu Serena Williams, din 2019, rămâne una dintre marile surprize din tenisul feminin al ultimilor ani.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ediția 2020, era programat să aibă loc în perioada 29 iunie – 12 iulie.

Simona Halep ar fi jucat încă din prima zi a competiției, la fel ca și Novak Djokovic.

Asta pentru că organizatorii britanici respectă an de an o regulă nescrisă: cei doi campioni din anii precedenți, la masculin și la feminin, joacă în prima zi a turneului.

Organizatorii au decis încă de la 1 aprilie să anuleze actuala ediție a turneului, din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep nu a uitat că în această perioadă ar fi trebuit să debuteze la Wimbledon 2020 și a răspuns cu o postare pe Twitter. „Un singur loc în mintea mea astăzi”, a scris Halep, alături de mai multe poze din timpul competiției care se dispută pe iarba de la All England Club.

În urmă cu un an, românca debuta la Wimbledon pe 1 iulie 2019, cu o victorie în minimum de seturi în fața Aliaksanderi Sasnovich, jucătoare din Belarus.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei