Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la US Open

137
Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la US Open - simona-1567020908.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a început bine ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Tenismena constănțeană a întâlnit-o, marți seară, la Flushing Meadows, pe una dintre favoritele gazdelor, Nicole Gibbs, jucătoare aflată pe locul 135 în ierarhia mondială. 
Simona a jucat bine în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-4. În parțialul al doilea, Nicole Gibbs a scăpat de emoții și și-a ridicat vizibil nivelul jocului. Americanca, recent vindecată - ca prin minune! - de o boală incurabilă, a lovit din ce în ce mai puternic și i-a "confiscat" setul jucătoarei de la malul mării, impunându-se cu 6-3. 


Decisivul a fost unul la îndemâna Simonei Halep. Cea de-a patra jucătoare a lumii s-a ambiționat și s-a concentrat, nelăsându-i nicio șansă lui Gibbs. 


Simona s-a impus cu 6-2 și a obținut astfel calificarea în turul al doilea, după doi ani în care nu a reușit să treacă de runda inaugurală. 


Următoarea partidă a Simonei Halep va fi împotriva unei alte americance, Taylor Townsend, locul 116 în ierarhia mondială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde