Simona Halep: "Roland Garros-ul e special, are dimensiune umană"

392
Simona Halep:

Articole de la același autor

Simona Halep, numărul 3 WTA, a declarat, într-un interviu pentru site-ul oficial al Roland Garros-ului, consultat de Agerpres, că iubește turneul și orașul Paris. "Este un turneu special pentru mine, cu dimensiune umană", spune constănțeanca. 


Simona Halep a dezvăluit că iubește moda, în special creațiile marilor case de modă, dar preferă hainele simple și clasice, iar cel mai comod se simte în blugi, hanorac și adidași. 


"Brandurile mele preferate sunt casele de modă Dior, Chanel, Sonia Rykiel, Yves Saint-Laurent. Îmi place să văd prezentări de modă, să vizitez magazine, să văd ce e nou. Port o parte din hainele lor, dar numai cele mai simple și clasice. Moda devine un pic prea strălucitoare pentru mine, cu greu aș putea purta ceea ce creează designerii în ziua de azi... M-am născut să port blugi, hanorace și adidași", a spus sportiva din Constanța. 
Jucătoarea română iubește turneul Roland Garros, pe care l-a câștigat în 2018, pentru atmosfera intimă, față de alte turnee de Grand Slam. 
"Roland Garros este special pentru mine, îmi place atmosfera confortabilă de aici. Are o dimensiune umană și te simți ca într-o familie. Nu te simți copleșit aici, spre deosebire de US Open și Australian Open, două turnee uriașe, cu standuri uriașe, unde trebuie să mergi ore întregi pentru a ajunge de la un teren la altul. În Paris, turneul este mai intim, mai primitor și mai prietenos. Când joc la Roland Garros, viața mea este între hoteluri și terenuri, nimic altceva. Nu am timp pentru mine, nici măcar pentru o plimbare în oraș. De aceea mă duc la Paris în vacanță, când nu joc. Iubesc arhitectura de aici. Champs-Elysees este bulevardul perfect să te plimbi, să iei o înghețată. Și pentru cumpărături, bineînțeles. Iubesc locul acesta. Atât de multe vibrații pozitive, atâta frumusețe", a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Roland Garros-ului. 


Calificată în turul trei  
Campioană en titre la Roland Garros, Simona Halep s-a calificat în turul trei al Internaționalelor Franței, după o victorie în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-3, în fața polonezei Magda Linette. 


Halep (27 ani), a treia favorită, a obținut o victorie deloc facilă, după două ore și 11 minute, în fața unei jucătoare de aceeași vârstă, care se află pe locul 87 în lume. 
"Acest meci a fost diferit, deoarece am condus și am avut și puncte de meci. Am fost încrezătoare că voi câștiga, știam că sunt capabilă să câștig. Astfel, în setul al treilea mi-am spus să fiu calmă, să îmi fac în continuare jocul, ca în primele două seturi, nu conta că l-am pierdut pe al doilea", a declarat constănțeanca. 


Grație acestui succes, Simona Halep și-a asigurat un cec de 143.000 euro și 130 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta pe învingătoarea din partida Aleksandra Krunic (Serbia) - Lesia Țurenko (Ucraina). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5088 secunde