Simona Halep recunoaște: Coco Vandeweghe a jucat mai bine decât mine

248
1
Simona Halep recunoaște: Coco Vandeweghe a jucat mai bine decât mine - halep-1524873596.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a declarat, vineri, după ce a fost eliminată în sferturi la Stuttgart, de Coco Vandeweghe, că americanca s-a impus deoarece a jucat mai bine și a fost puternică pe tot parcursul confruntării.


"Coco a servit foarte bine și după de a făcut break în primul set eu am picat puțin, nu simțeam ritmul, nu simțeam jocul, am ratat puțin cam mult. Ea a fost foarte puternică astăzi. Totul s-a petrecut foarte rapid. Nu știu ce s-a întâmplat, dar știu că a servit foarte bine, iar serviciul meu a fost puțin slab. Cheia a fost că ea a rămas puternică pe tot parcursul meciului și de aceea a câștigat. A jucat mai bine decât mine, a servit mai bine și de aceea meciul s-a încheiat astfel", a spus Halep, adăugând că încă are dureri la picior și că i-a fost greu să se miște cum își dorea, și din cauza terenului.


Comentează știrea

Gigi
30 aprilie 2018
Idem !

Si , noi , vazand scorul , ne-am gandit la fel . Adica , fata a muncit mai mult , a jucat mai bine , a punctat la timp si a castigat meciul . Zau , ce-ar mai fii de obiectat ? Sa fim , sau sa nu fim de acord ? De ce am face-o ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3573 secunde