Simona Halep, printre favorite la câștigarea turneului de la Roland Garros

151
Simona Halep, printre favorite la câștigarea turneului de la Roland Garros - simonahalep-1463681114.jpg

Articole de la același autor

Cu doar trei zile înaintea startului turneului de Grand Slam de la Roland Garros, marile case de pariuri ale Europei o creditează pe constănțeanca Simona Halep ca fiind a doua favorită la câștigarea competiției, după lidera mondială Serena Williams.

Chiar dacă în acest moment Halep se află pe locul 6, turneul câștigat la Madrid acum o săptămână i-a făcut pe specialiști să o situeze pe Simona umăr la umăr cu Viktoria Azarenka (5 WTA), dar peste Garbine Muguruza (4 WTA), Angelique Kerber (3 WTA) sau Carla Suarez Navarro (14), specialiste pe zgură.

Anul trecut, Simona Halep a pierdut surprinzător în turul secund, împotriva croatei Mirjana Lucic-Baroni, scor 5-7, 1-6, chiar dacă în urmă cu două sezoane reușea cea mai bună performanță a carierei sale, pierzând în finală, la mare luptă, cu Maria Sharapova, scor 4-6, 7-6, 4-6.

Pe tabloul principal, vor mai fi prezente cel puțin trei românce: Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru. În calificări, Andreea Mitu și Sorana Cîrstea se află la doar o victorie de accesul pe arenele pariziene. Cîrstea va juca împotriva lui Mertens (Belgia, 180 WTA), iar Mitu o va întâlni pe Golubic (Elveția, 132 WTA).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6675 secunde